Nieuwsbrief 01-2020

Het nieuwe jaar 2020 is gestart en ook dit jaar zullen wij met enige regelmaat u informeren over diverse onderwerpen.

RekenApp Laumen Expertise

Met het nieuwe kalenderjaar is ook een nieuw belastingjaar aangebroken. Ook dit jaar zijn er wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot het vermogen (Box3). 

De vrijstelling bedraagt dit jaar € 30.846. Ook zijn de fictieve rendementen en de schrijfbedragen aangepast. Dit alles heeft een effect op de fiscale componentberekening. Ons online kapitalisatieprogramma en de RekenApp zijn hiermee geupdate. 

 

Uitzending Helemaal Gek Van (RTL4)

Op 8 en 14 december 2019 is Laumen Expertise te zien geweest bij het programma Helemaal Gek Van op RTL4. Vera Waaijenberg-Laumen geeft een toelichting op het werk van een rekenkundige. Heeft u de uitzending gemist? U kunt deze terug kijken op onze website

 

Cursusagenda 2020

De cursusagenda van Laumen Opleidingen voor 2020 staat online. Schrijft u tegelijk voor meerdere cursussen in, dan ontvangt u (mogelijk) 10% korting op de totale cursusprijs waar u zich voor aanmeldt. Kijk voor meer informatie bij de cursussen. Overweegt u met meerdere collega's zich in te schrijven voor een cursus? Dan kunt u ook overwegen om deze incompany te laten verzorgen. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.