Opleiding

Onze cursussen zijn toegankelijk voor rechters, algemeen juristen, (juristen en/of schadebehandelaren van) verzekeraars, (juristen en/of schadebehandelaren van) rechtsbijstandverzekeraars, schadebehandelaren, schaderegelaars (al dan niet register-experts), arbeidsdeskundigen en (aspirant) NIVRE-experts.

De NOvA heeft Laumen Expertise en (vanaf 2012) Laumen Opleidingen B.V.  geaccrediteerd als Erkende Opleidingsinstelling in het kader van Permanente Opleiding – Onderhoud Vakbekwaamheid, waardoor aan onze opleidingen NOvA PE-punten toegekend mogen worden.

Onze cursussen zijn ook geaccrediteerd door NIVRE. Voorheen leverden de deelname aan de cursussen 20 PE-punten per cursus op. Eind 2014 heeft NIVRE een nieuw PE-punten systeem ingevoerd en worden voor cursussen 1 PE-punt per contactuur toegekend. Voor aspirant-NIVRE-experts vormen de cursussen Letselschaderekenen 6:107 BW en Overlijdensschade 6:108 BW tezamen een module uit de NIVRE opleiding.

Alle cursisten ontvangen van een gevolgde een cursuscertificaat met daarop het aantal PE-punten conform de richtlijnen van NOvA en NIVRE.

De cursussen die wij verzorgen volgens onze cursusagenda worden gehouden bij ons op kantoor of op een externe locatie. Alle cursussen kunnen op verzoek door ons ook in-company worden verzorgd. Het voordeel van een in-company cursus is dat u het cursusprogramma met ons helemaal tailormade kan samenstellen. Wenst u een in-company cursus met een onderwerp dat niet in onze cursusagenda staat? Neemt u dat vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van uw wensen.

Vele ging u voor en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de gegeven cursussen. Nieuwsgierig naar de evaluaties? U kunt ze hier bekijken.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.