Opleidingen algemeen

Laumen Opleidingen verzorgt allerhande opleidingen en cursussen op het gebied van letselschade/personenschade daar waar het aspecten betreft die in directe relatie staan tot het maken van schadeberekeningen. Zo plannen wij jaarlijks een aantal terugkerende cursussen (zoals letselschaderekenen ex 6:107BW, overlijdensschadeberekeningen ex 6:108BW en pensioeneffecten bij personenschaderegeling). 

Docenten van Laumen Opleidingen worden ook regelmatig ingehuurd door andere instellingen en organisaties voor het verzorgen van specifieke cursussen op het gebied van personenschade of voor specifieke onderwerpen in opleidingstrajecten voor personenschade. Hieronder vallen onder andere de Grotius Academie (LSA specialisatieopleiding), NCOI – NIBESVV Opleiding Zwaar Letsel, Universiteit Utrecht – specialisatieopleiding Bijstand aan EGZ-slachtoffers.

Met zeer grote regelmaat verzorgt Laumen Opleidingen ook in-company cursussen waarbij de opdrachtgever kan kiezen om een standaardcursus door ons te laten verzorgen of dat er een tailormade cursus naar de behoefte wordt opgesteld.

Laumen Opleidingen is geaccrediteerd door:

  • Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), waarmee al onze cursussen NOvA PE-waardig zijn
  • Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE), waarmee aan onze cursussen ook NIVRE PE-punten mogen worden toegekend

Op onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden Laumen Opleidingen B.V. van toepassing.

Al onze cursisten worden gevraagd na afloop van de cursus een evaluatieformulier in te vullen. Wilt u weten hoe de deelnemers aan onze cursussen de kwaliteit van onze cursussen beoordeelden? Neem hier een kijkje in de evaluaties. 


Ook op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.