Vera Waaijenberg - Laumen

Vera Waaijenberg - Laumen

Vera is van jongs af aan al heel handig met het bedienen van computerprogrammatuur. De eerste baan was bij een grote verzekeraar op een callcenter, alwaar zij een zeer intensieve training communicatie en telefonische vaardigheden heeft gevolgd. Deze kennis heeft zij daarna enige tijd kunnen inzetten bij een callcenter van een provider voor mobiele telefonie. Vera is vanaf 2001 werkzaam in het segment letselschade als rekenkundige; zij is begonnen bij Valau Rekencentrum [later Valau Rekenkundig Advies]. 

Ze is voor dit vak intern opgeleid en is allround. Bij diverse opleidingen treedt zij inmiddels op als docent en inmiddels heeft zij ook eigen cursussen ontwikkeld en opgezet. Voor Laumen Opleidingen verzorgt zij alle opleidingen. Tevens heeft Vera (o.a.) de volgende nevenfuncties: 

  • docent LSA specialisatieopleiding (Grotius Academie) sinds 2012
  • docent specialisatieopleiding 'Bijstand aan EGZ-slachtoffers' (Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen) sinds 2015
  • docent NIBE-SVV/NCOI Zwaar Letsel sinds 2012
  • co-acteur van het Handboek Personenschade (deel 2 -sectie 3080) sinds 2014

Vera heeft in 2005-2006 de opleiding tot Arbeidsdeskundige gevolgd en deze in de zomer van 2006 met succes afgerond. Sindsdien kan zij zich Gecertificeerd Arbeidsdeskundige® (NVVA) noemen.

In 2006-2007 heeft Vera de post-academische leergang (PAO) Specialisatie Opleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden - Faculteit der Rechtsgeleerdheid - gevolgd en met goed gevolg afgerond. Vervolgens is zij gecertificeerd bij het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen (LRGD) en mag zij zich LRGD-Geregistreerd Gerechtelijk Deskundige® noemen.

Van 2009 t/m 2014 is Vera lid geweest van de Denktank Overlijdensschade (die op 19 november 2014 haar definitieve Notitie heeft opgeleverd). Vanaf 2010 is Vera mede-eigenaar van Laumen Expertise en sinds 2012 van Laumen Opleidingen.

Voor alle soorten berekeningen kunt u bij Vera terecht.


X.I. (Vera) Waaijenberg – Laumen

Sr. Rekenkundige letselschade

Gecertificeerd arbeidsdeskundige ® (NVVA)

LRGD Geregistreerd gerechtelijk deskundige®  (LRGD)

lid van VJPP 

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.