Kapitalisatie
Emile Laumen

Emile Laumen

Emile heeft een universitaire opleiding werktuigbouwkunde doorlopen bij de Koninklijke Marine, waarna hij enige tijd bij een groot, internationaal ingenieursbureau in de petrochemie heeft gewerkt. Vervolgens heeft hij een ruime periode bij de farmaceutische industrie gewerkt in commerciële en leidinggevende functies. Halverwege de jaren 1980 is hij binnen de sector gezondheidszorg overgestapt naar de ICT-wereld; hier heeft hij de functie bekleed van verkoopleider. Vervolgens is hij regiodirecteur geweest voor twee filialen van een farmaceutische groothandel alwaar hij grootschalige veranderingstrajecten heeft uitgevoerd.

Binnen een cluster van werkmaatschappijen van een grote landelijk opererende zorgverzekeraar heeft hij de functies directeur en projectdirecteur bekleed bij ICT-bedrijven en een factoringbedrijf. Na overname van deze bedrijven door een informal investor werd hij bij dit bedrijf aangesteld als Internationaal EDP & Project manager. Deze periode werd gevolgd door een aantal jaren als business consultant en projectmanager (hij is gecertificeerd Prince2 project manager). Emile sloot zijn loopbaan in het bedrijfsleven af als directiesecretaris van een grote ziektekostenverzekeraar.

Met betrekking tot letselschade heeft Emile zich vele jaren bezig gehouden met strategie, beleid en kwaliteitsmanagementsystemen (ISO). Vanaf 2004 is hij actief werkzaam als rekenkundige in de personenschade met als neventaak de kwaliteits- en procesbewaking. In 2006-2007 heeft Emile de post-academische leergang (PAO) Specialisatie Opleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden – Faculteit der Rechtsgeleerdheid – gevolgd en met goed gevolg afgerond. Vervolgens is hij gecertificeerd bij het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen (LRGD) en mag zich LRGD-geregistreerd Gerechtelijk Deskundige®  noemen.

In 2004 heeft Emile een opleiding Mediation gevolgd en daarvoor een examen met succes afgelegd. In 2005 heeft hij een specialisatie-opleiding gevolgd in de Mediation en is in dat jaar (na examinering) toegetreden als gecertificeerd mediator. Van 2004 tot medio 2006 was Emile NMI-geregistreerd Mediator en vanaf 2006 t/m 2011 is Emile NMI-gecertificeerd Mediator® geweest. 

Emile is tevens voorzitter geweest van het College van Advies van A-letsel geweest van 2008 t/m 2011.


E.V. (Emile) Laumen

Rekenkundige letselschade

LRGD Geregistreerd gerechtelijk deskundige®  (LRGD)

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.