Schadebepaling bij Zelfstandig Ondernemers

Bij zelfstandig ondernemers zijn zeer specifieke onderwerpen van belang bij de berekening van het verlies verdienvermogen. De basis ligt dan in de rechtsvorm van de ondernemer en welke (bijzondere) fiscale regelgeving van toepassing is. Van essentieel belang is het correct vaststellen van het arbeidsvermogen van de ondernemer; hierbij is onderscheid te maken naar eenmanszaken, vof en BV-constructie. 

Tijdens de cursus worden de diverse rechtsvormen behandeld met de bijbehorende fiscale regelgeving en wordt er bekeken wat vermeld wordt in jaarrekeningen en welke informatie daarvan van belang is voor de berekening. Er worden diverse casussen behandeld gedurende de cursusdag.

Aan de cursus worden NOvA-punten (5 PE) en NIVRE-punten toegekend (5 PE). Schrijft u tegelijk voor meerdere cursussen in, dan ontvangt u 10% korting op de totale cursusprijs voor de cursussen waarvoor u zich aanmeldt. Voorwaarde is een gelijktijdige voldoening van alle cursusgelden. Dit aanbod is niet van toepassing op de cursus "Ondernemer in de Praktijk" en "Sociale wet- en regelgeving bij letselschade".

De cursus wordt gehouden in hotel Van der Valk - Bastion 73 - Veenendaal (klik hier voor de routebeschrijving).


Geplande datum
dinsdag, 28 september 2021
Uiterste inschrijfdatum
dinsdag, 7 september 2021
In-company
Op aanvraag
Duur/lengte cursus
1 dag
Aanvang-einde
09:00 - 16:15
Prijs
€ 625 excl BTW per persoon

« Overzicht Opleidingen | Inschrijven »

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.